For this project, we conducted a number of smaller refurbishment operations in order to achieve a cohesive result that met the expectations of the client. We started off with a thorough painting of the entire house to ensure that the interior and exterior look fresh and vibrant. We added a rear extension which became a new study area for the residents. The old study was the last area that we focused on, as we were tasked with transforming it into a fully functional family bathroom. The result was a far more functional living space that meets all of the client’s expectations.

Primrose Hill is a very picturesque area that provides visitors with an incredible view of central London. The areas surrounding the hill are among the most affluent in the city, so it’s the perfect place for anyone looking for a life of peace and luxury.

Project details

Location: Primrose Hill NW3

Time: 3 months

Scope: painting, bathroom renovation, extension

Budget: £135 thousand

Client: American family

Style: Modern

Let's talk about your project