For this project, we were tasked with a number of demanding operations. First of all, we commenced with a full refurbishment of the home. With a new coat of paint and touch-ups here and there, the home quickly gained a new quality that made it much more refreshing and practical for the family living there. But our work didn’t stop there – we had a whole extension to add, along with fitting a new kitchen into it. The result of that was a practical, inviting kitchen that is bound to serve the dwellers for many years to come. With this, the kitchen and dining room once occupying the basement were no longer needed, and so we repurposed that space into a gym and home cinema.

Maida Vale is one of London’s most affluent areas. Very picturesque, elegant, it is popular with residents who value the beauty of nature and historic Victorian and Edwardian architecture.

Project details

Location: Maida Vale, Randolph Avenue W9

Time: 4 months

Scope: full refurbishment, kitchen extension, basement conversion

Budget: £480 thousand

Client: Family with 3 children

Style: Modern

Let's talk about your project